Restauracja Irlandia

Dania kuchni irlandzkiej Przystawki Sałatki Zupy Dania główne Wina Dania mączne Dania milusińskich Desery Pizza Dodatki Napoje gorące Kawy mrożone Napoje chłodzące Koktaile Piwo beczkowe Alkohole Drinki

Przystawki:
Starters:



Wątróbki drobiowe na spaghetti z czerwonej cebuli duszone w czerwonym winie /200g/...........................................................12.50

Chicken liver on spaghetti from red onion stewed in red wine

 

Śledziowy duet - mix śledzików w śmietanie i oleju /200g/.............................................................................................................9.50

Herring's duet - mix of herrings in cream and oil

 

Wyśmienity Tatar po polsku /150g/.........................................................................................................................................19.50

Delicious Polish Tartare

 

Deska serów w asyście konfitury z jabłek i wiśni /200g/.......................................................................................................... 21.50

Cheese platter with apple and cherry jam

 

 

 

 




"Pusty brzuch jest wielkim ciężarem"
Irlandzkie przysłowie